از اتو براي صاف كردن و آهار دادن چين و چروك هاي لباس ، پرده و غيره استفاده مي شود و از نظر ساختماني به دو دسته تقسيم مي شوند : 1-اتوي خشك (معمولي ) 2- اتوي بخار .
1- اتوي خشك- از اتوي خشك بيشتر براي اتو كردن لباس هاي غير پشمي استفاده مي شود.
الف- المنت های آبی (حلزونی ) -این المنت ها مستقیما”درون آب سماور قرار می گیرد.جنس آن از کروم آلومینیوم یا کرم نیکل می باشد که درون پودر چینی قرار گرفته. وبر روی مجمع آن ها روکش فلزی کشیده شده است وبدین ترتیب المنت از بدنه فلزیش عایق شده است تذکر :هنگام تعمیر اگر المنت آبی در آزمایش با لامپ سری ، المنت با بدنه فلزی راه داشته باشد به هیچ وجه نباید بکار برده شود زیرا باعث اتصال بدنه وایجاد برق گرفتگی می شود.
ساختمان آبگرمكن برقي شبيه آب گرمكن گازسوز مخزني و نفتي مي باشد با اين تفاوت كه قسمت گرمكن آن را ( مثل سماور برقي ) المان هاي حرارتي كه توسط جريان الكتريكي گرم مي شود تشكيل مي دهد. مزيت آب گرمكن برقي نسبت به انواع نفتي و گازسوز عدم توليد گاز هاي سمي نظير انيدريدكربنيك مي باشد. و علت عدم استقبال از اين وسيله در كشور ما مصرف زياد انرژي الكتريكي آن است كه از نظر اقتصادي نسبت به سوخت هاي فسيلي مقرون به صرفه نيست.با اين وصف مي توان با سرويس مداوم يعني رسوب زدايي از روي المنت، مصرف انرژي آن را كاهش داد.
از آنجايي كه آب گرمكن هاي نفتي و گازسوز ضمن كار گاز انيدريد كربنيك توليد مي نمايند و در اثر شعله تنوره آن زود فرسوده مي شود،لذا آب گرمكن هاي برقي به علت عدم توليد گاز سمي و شعله از مزيت بالايي نسبت به آب گرمكن هاي نفتي و گازي بر خوردار است. در كشور هاي پيشرفته بيشتر از آب گرمكن هاي برقي سه فاز استفاده مي كنند و دليل آن هم قدرت مصرفي زياد آب گرمكن است. اما در كشور ما بيشتر توليد آب گركن هاي غير برقي رواج دارد.
ساختمان و اجزاء آب گرمكن برقي ديواري:
آب گرمكن هاي برقي در اندازه هاي مختلف از نظر ابعاد و توان مصرفي ساخته مي شوند اما از نظر اجزا، ساختماني شبيه هم هستند. اين آب گرمكن ها در دو نوع ديواري و زميني (زير دستشويي) ساخته مي شوند كه تفاوتي با هم ندارند.