هر برنامه جدیدی که به بازار میآید، پیامدش کاربران بازیگوشی پیدا میشوند که ترفندها و حقههایی هم برای کار کردن با آن و سرک کشیدن به گوشههای مخفیاش مییابند. بعضیها این کار را یک سرگرمی میدانند و برخی همانند کرک کردن، یک تخصص که هر کسی از پسش برنمیآید. Seven ما هم نیامده ترفندهایی برایش رو شده که امتحان کردنش علاوه سرگرمکننده بودن، میتواند آموزنده هم باشد. تذکر: تعدادی از این ترفندها مر بوط به دستکاری رجیستری ویندوز میشوند. پس قبل از ایجاد هرگونه تغییر ابتدا یک پشتیبان از آن ایجاد کنید.
18 قابلیت جالبی که ویندوز 7 دارد و سایر ویندوزها ندارند!
در این ترفند قصد داریم به معرفی 18 قابلیت جالبی بپردازیم که در ویندوز ویستا و سایر ویندوزها از هیچ یک از آنها خبری نبود. قابلیتهایی که هر یک به خودی خود یک تغییر جدی محسوب میشود.
اگر شما نیز نسخهای از این ویندوز را نصب کرده باشید مطمئنا اولین تغییری که در آن مشاهده کردهاید همان بزرگترین تغییری است که مایکروسافت در مجموعه سیستم های عامل خود ایجاد کرده است
USB Device Not Recognized؛ پیغامی بسیار آزاردهنده که مطمئناً خیلی از افراد با آن روبرو شده اند. این پیغام که در هنگام کار کردن با ویندوز در معرض دید قرار میگیرد، نشاندهنده ی آن است که یکی از پورتهایی که به تازگی استفاده شده، بصورت کامل توسط کامپیوتر و سیستم عامل شناخته نشده و ممکن است بطور ناقص کار کند. خوب، قطعاً اولین واکنشی که باید توسط یک کاربر صورت پذیرد، اطمینان از سالم بودن دستگاهی است که قصد برقراری ارتباط با کامپیوتر را دارد.
شما وقتی یک حافظه USB را به کامپیوتر متصل می کنید برای جدا کردن آن چه می کنید؟ در ویندوز روی دکمه Safely Remove Hardware کلیک می کنید یا در مک و لینوکس آن را Eject می کنید؟ یا اینکه بدون هیچ کدام از آنها حافظه را از کامپیوتر جدا می کنید؟ به نظر شما انجام این کار لازم است یا نه؟
کاربران مک و لینوکس همیشه دکمه Eject را می بینند اما موضوع در مورد ویندوز به نظر کمی عجیب می رسد. گاهی اوقات گزینه جدا کردن امن وجود دارد و گاهی اوقات آنقدر ها هم دم دست نیست. در ادامه متوجه می شوید که چرا ویندوز در این مورد متفاوت عمل می کند.
برای بستن یک برگه یا صفحه ای که در حال نمایش هست میتونید به سادگی با فشردن کلید های ctrl+w به صورت همزمان و یا کلیدهای کنترل و F4 این کار رو انجام بدید.
همانگونه که می دانید فناوری این حافظه ها به گونه ایست که سوزن هارد با قرارگیری بر روی هد عمل آدرس یابی اطلاعات را انجام داده، و پس از پیدا کردن آدرس مورد نظر، داده ها را به رم انتقال داده و سپس برای عمل پردازش به پروسسور ارسال می شوند، با توجه به این که تمامی این مراحل اعم از جابه جایی سوزن، گردش هد و همچنین عمل آدرس یابی در هارد دیسک به صورت مکانیکی انجام می شود، موجب به وجود آمدن گرما، مصرف انرژی و همچنین به وجود آمدن زمان تاخیر در خواندن نوشتن می شود.
که تمامی این اتفاقات در کنار یکدیگر موجب به وجود آمدن مشکلاتی از قبیل طولانی شدن زمان بوت سیستم، استهلاک قطعات مکانیکی هارد دیسک، تولید گرمای زیاد توسط هارد و در نهایت موجب کاهش سرعت کلیه ی عملیات پردازشی می شود.
احتمالا شما هم مانند من، تعداد زیادی فیلم و موزیک را روی کامپیوتر خود انباشته کرده اید. جلوی لپ تاپتان می نشینید و مادامی که دارید در وب گشت می زنید یا با دوستانتان چت می کنید؛ از کلکسیون زیبای موسیقیتان هم بهره مند می شوید. روش خوبی است! اما وقتی یک تلویزیون HD چهل اینچی در اتاق شما جای گرفته و باند های با کیفیت سینمای خانگیتان در کنار آن قرار دارند؛ استفاده از اسپیکر های کوچک لپتاپ، آن هم با یک مانیتور ۱۵ اینچی؛ ترکیب جذابی به نظر نمی رسد….